Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

Ηλίθιους χαρακτήρισε ο Θ. Πάγκαλος τα μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης που υπέγραψαν την απόφαση για την ιθαγένεια
Ηλίθιους που δεν πρέπει να κινούνται ελεύθεροι στην κοινωνία χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος τα μέλη της Ν.Ε Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το κείμενο για το νόμο, που προβλέπει την παροχή ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες .
Συγκεκριμένα σε διάλογο που είχε με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδη στο πλαίσιο ημερίδας του ινστιτούτου επιμόρφωσης ο κ. Πάγκαλος είπε χαρακτηριστικά :
“…είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Οι οποίοι βεβαίως είναι και τελείως ηλίθιοι, οι άνθρωποι αυτοί που ομοφώνως αποφάσισαν, είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο.
Θα δώσω 2 παραδείγματα. Απαιτούν από τους μετανάστες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, να γνωρίζουν καλά την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα. Καταλαβαίνετε ότι με βάση μόνο αυτό το κριτήριο, περίπου ο μισός ελληνικός λαός πρέπει να του αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Πρόκειται για γελοίο, δεν ξέρω μέσα από ποιες διαδικασίες αναδείχθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής στη δεύτερη πόλη της χώρας, αλλά προφανώς κ. Σωκράτη, εκεί πρέπει να παρέμβεις.
Κάλεσε μια ολομέλεια της Θεσσαλονίκης και βάλε τους, τώρα αν η Θεσσαλονίκη είναι έτσι, να τους βάλουμε δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί πέρα και τελείωσε.


Η ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια: