Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ο "λογαριασμός" Παυλίδη.

tenekedoupoli: Νόμος περί ευθύνης Βουλευτών. Σας βλέπουμε!


Κοιτάξτε, για μιά ακόμα φορά ο λογαριασμός έχει ως ακολούθως:
Α στον κύβο + Β στο τετράγωνο και
o Παυλίδης πάει Μύκονο...

Όταν υπάρχουν Βουλευτές μας οι οποίοι -για να αποφύγουν την κάλπη-
ψηφίζουν λευκό,

Όταν υπάρχουν Βουλευτές μας που αδιαφορούν ότι τους βλέπουμε (είναι κρυφή η ψηφοφορία, δεν είναι όμως κρυφό το αποτέλεσμά της).

Τότε θα πρέπει να εφαρμόσουμε τον νόμο περί απόδοσης ευθύνης στους Βουλευτές μας.

Προσοχή. Ακόμα και σύ συμβιβασμένε, "εξαγορασμένε" φίλε μου, ισόβια δεσμευμένε ψηφοφόρε που εδώ και εκεί "τακτοποιείσαι" και μετά βρίζεις το σύστημα -έτσι από συνήθεια ή από υποχρέωση-,
ένα δίδαγμα το πήρες από τον Βουλευτή σου.

Δεν έχεις καμιά υποχρέωση, μαλάκα, να ψηφίσεις τίποτα το οποίο "θα έπρεπε" αν σε βλέπανε ( όταν δεν σε βλέπουνε).

Θα σε καταλάβουνε βέβαια. Μετά όμως.

Όπως τώρα... Ψάξε συ να βρεις ποιός ακριβώς είναι ο λευκός και ποιός ο μαύρος.

Φάε λοιπόν μερικές παλιόφατσες σε κάθε Νομό. Φάε τον παλιό τον βουλευτή σου, το φίλο του νταβατζή. Φάε τρεις τέσσερις παράγοντες σε κάθε πόλη - ανθρωπάκια των εργολάβων. Φάε κανένα Γραμματέα -και καλά- στο κόμμα- και κανένα Νομάρχη άμα λάχει.

Θα σε καταλάβουνε. Μετά... Μα ίσως τότε νάσαι λεύτερος.


η αναδημοσίευση από tenekedoupoli

1 σχόλιο:

Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΙ… ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

05-05-2009

Χτες τα μεσάνυχτα οι «κύριοι» βουλευτές, (συγνώμη βολευτές ήθελα να γράψω), της Ν(έας) Δ(υστυχίας), αλλά και της ευρύτερης Δ(εξιάς) Π(απαρολογίας), για να μην στενοχωρήσουν τον «καταλληλότερο» (sic), ψήφισαν κατά συνείδηση όχι και λευκό.

Οι «κύριοι» βουλευτές, (συγνώμη βολευτές ήθελα να γράψω), της Ν(έας) Δ(υστυχίας), αλλά και της ευρύτερης Δ(εξιάς) Π(απαρολογίας), δεν επέλεξαν την αποχή από τη Βουλή όπως έπραξαν με τα Υπουργικά καλόπαιδα του Βατοπαιδίου, αλλά συνειδητά επέλεξαν να απαλλάξουν τον ΠΑΥΛΙΔΗ άμεσα ψηφίζοντας όχι και έμμεσα ψηφίζοντας λευκό.

Οι «κύριοι» βουλευτές, (συγνώμη βολευτές ήθελα να γράψω), της Ν(έας) Δ(υστυχίας), αλλά και της ευρύτερης Δ(εξιάς) Π(απαρολογίας), δυστυχώς για τη χώρα, για μία ακόμη φορά απέδειξαν σε όλους μας πόσο λίγοι είναι.

Επίσης για μία ακόμη φορά μας αποδεικνύουν, ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η βουλευτική καρέκλα και τα προσωπικά και οικογενειακά οφέλη που απολαμβάνουν.

Ο «καταλληλότερος» (sic), συνειδητά πλέον μπορεί να πανηγυρίζει για το μέγεθος της τεράστιας επιτυχίας του. Μιας επιτυχίας που έχει σαν αποτέλεσμα τη συγκάλυψη ενός ακόμη γαλάζιου κυβερνητικού σκανδάλου.

Ο «καταλληλότερος» (sic), συνειδητά πλέον μετά τη συγκάλυψη και αυτού του σκανδάλου, είναι βέβαιο ότι θα αποτραβηχτεί στο παιδικό δωμάτιο για να ξεκουραστεί παίζοντας το αγαπημένο του play station.

Οι πολίτες ενημερώνουμε από τώρα τον «καταλληλότερο» (sic) και το δεξιό συρφετό του, ότι συνειδητά θα πράξουμε το καθήκον μας και θα τους καταψηφίσουμε όχι μόνο στις Ευρωεκλογές, αλλά και στις Εθνικές Εκλογές όποτε και αν γίνουν.

Πρέπει να γνωρίζει από τώρα ο «καταλληλότερος» (sic) και οι ανίκανοι Υπουργοί του, ότι το εκλογικό στραπάτσο της Ν(έας) Δ(υστυχίας) είναι αναπόφευκτο και θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη τους.


Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ