Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Επεισόδιο σε θαλαμηγό με συμμετοχή υιού Διαμαντίδη.


Πυρ και μανία φέρεται να έγινε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων κ. Γιάννης Διαμαντίδης όταν πληροφορήθηκε πως το μεσημέρι της Κυριακής, στη θαλαμηγό του Χάρη Βαφειά -του νεαρού εφοπλιστή στον οποίο ανήκει η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης “Stealth Gas Inc.”- βρισκόταν ο 20χρονος μικρός του γιος, ο Κώστας. Ήταν με παρέα που ανατίναζε dvd players με δυναμιτάκια για πλάκα!
(περισσότερα draminos.com)
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης όπου βρισκόταν η θαλαμηγός, απέναντι από το γνωστό εστιατόριο «Ιθάκη». Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην γύρω περιοχή αρκετοί λουόμενοι αλλά και πελάτες του εστιατόριου. Αρχικά ακούστηκε μια «έκρηξη» άχρηστου DVD player στο οποίο είχε τοποθετηθεί δυναμιτάκι κι εκσφενδονίστηκε από τη θαλαμηγό στη μαρίνα.
Σε διάστημα μερικών λεπτών αργότερα όμως, σημειώθηκαν δυο – τρεις ακόμα «ανατινάξεις». Κάποιοι που ενοχλήθηκαν ειδοποίησαν τον δήμαρχο Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα ζητώντας του να παρέμβει. Ο κ. Κασιδόκωστας έσπευσε στο σημείο που είχε προσδέσει η θαλαμηγός και ζήτησε εξηγήσεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που παρακολούθησαν το περιστατικό σημειώθηκε έντονος διαπληκτισμός και τελικά ο δήμαρχος Βουλιαγμένης ζήτησε από όσους βρίσκονταν μέσα στη θαλαμηγό να λύσουν τους κάβους και να απομακρυνθούν από τη μαρίνα.
Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε δύναμη του Λιμενικού Σώματος, η οποία επενέβη ύστερα από τηλεφώνημα των περιοίκων. Ο επικεφαλής ζήτησε να επιτραπεί στους λιμενικούς να επιβιβασθούν στην πεντάμετρη θαλαμηγό (σ.σ. που διαθέτει πλήρωμα 12 ατόμων) ώστε να διεξάγουν έλεγχο για πιθανό εντοπισμό εκρηκτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: