Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ανοιχτή επιστολή με πλοίο και πειρατές στον Κορυδαλλό.

(Απόσπασμα)


(3) "Η πολιτική πειρατεία".

Η πολιτική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού, μοιάζει με πλοίο που το έχουν καταλάβει πειρατές.

Όλα αυτά, δεν συνιστούν μια απλή περίπτωση από αυτές (τις πολλές) των προσωπικών διαμαχών μεταξύ στελεχών του πολιτικού χώρου, που κατά καιρούς συναντήσαμε και συναντάμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι οποίες, είναι μεν απαράδεκτες, αλλά κατά τα άλλα περιορίζονται στην διαίρεση του χώρου και ερμηνεύονται στα πλαίσια της πολιτικής φιλοδοξίας.


(3) Ο καιροσκοπισμός.

Μπορούμε να σεβαστούμε πολιτικά όλους τους ανθρώπους που έλαβαν θέση προτίμησης ή αντιπαράθεσης με τον Βενιζέλο ή με τον Σκανδαλίδη, που τοπικά είναι με αυτόν ή με εκείνον, που -ακόμη- βρίσκονται και έξω από τα πλαίσια τα δικά μας και υποστηρίζουν το Σαμαρά ή την Παπαρήγα.

Δεν μπορούμε να σεβαστούμε τους ανθρώπους που κεντρικά "κλείνουν" με τον Βαγγέλη, τοπικά "παζαρεύουν με αυτόν που έχει σχέση με Γιώργο" και παράλληλα κάθε πρωί μπορούν π.χ. να πίνουν καφέ με τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου και του Τραγάκη, μοιράζουν θέσεις με τον Σουφλιά και άμα λάχει να διορίζουν και μια κόρη οικονομικού επιτρόπου της περιφέρειας -με νόμιμες διαδικασίες, επειδή έχει τα "προσόντα". Και όσο γίνονται όλα αυτά... άνετα και απροκάλυπτα μπορούν να "αλλάζουν" και να "ξανα-αλλάζουν" και να κοτσάρουν κολλητά μια διακήρυξη περί συνέπειας και διαφάνειας, για να κοροϊδεύουν τους αφελείς.

Συνεπώς, η αποδοχή αυτής της κατάστασης, δεν έχει να κάνει με έναν μικρό ή μεγάλο πολιτικό συμβιβασμό αλλά με την αξιοπρέπεια και με τον πολιτικό πολιτισμό.

Όλη η επιστολή στο neagenia


Αναλάβατε την ευθύνη σας;

Ανοιχτή επιστολή μελών του ΠΑΣΟΚ

προς τον πρόεδρο, Γ. Παπανδρέου τον Γραμματέα Σ. Ξυνίδη και τα τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου

Θέμα: "Κορυδαλλός"

...



Δεν υπάρχουν σχόλια: