Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Θα παραιτηθεί τελικά ο Μανώλης ? Ειλικρινά ... χέστηκα!


Θέλω να πω μια γνώμη: Στου ...Μανώλη την ταβέρνα

...Θα παραιτηθεί λοιπόν ο Γιάννης Μανώλης? Η απάντηση είναι απλή : αν ξέρει ότι οι εκλογές θα γίνουν σε 45 μέρες, θα παραιτηθεί (θα τον παραιτήσουν ορθότερα) για αυτές τις 45 μέρες και στις εκλογές θα βγει πανηγυρικά πρώτος στην Αργολίδα. Και ίσως και ο μόνος βουλευτής της ΝΔ. Άρα θα έχει με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια : και θα ξαναβγει βουλευτής και θα κόψει μια μητσοτακικιά, άρα θα προσφέρει και υπηρεσίες στον αρχηγό του. Αν τώρα ξέρει ότι δεν θα γίνουν εκλογές σύντομα, φυσικά και δεν θα παραιτηθεί, για να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντα του υπερασπιζόμενος τη "λαϊκή δεξιά" ... τρομάρα μας.

...Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος αυτού του σήριαλ που ο Μανώλης χρησιμοποιεί έξυπνα. Ισχυρίζεται - κύρια εδώ στην Αργολίδα- ότι η διάθεση του να παραιτηθεί έχει να κάνει και με το έργο του Αναβάλου για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων (βάλτε "νερό" στην αναζήτηση του ιστολογίου και θα βρείτε 188 άρθρα για το θέμα), που αυτός θέλει να γίνει από δημόσιες επενδύσεις, ενώ η Παπαδημητρίου προωθεί το ΣΔΙΤ. Παίρνοντας αυτή τη θέση ο Μανώλης εξασφαλίζει περαιτέρω λαϊκή υποστήριξη στο Νομό, υπερασπιζόμενος δήθεν τα τοπικά συμφέροντα, αλλά και συνεχίζοντας το παιχνίδι άσπρο -μαύρο με την Έλσα.

Συμπέρασμα : Το επικοινωνιακό πολιτικό παιχνίδι έπιασε (?) πλέον πάτο. Στο μέσο μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που κτυπάει πια και την πόρτα μας, η ελληνική πολιτική σκηνή θυμίζει πια Γάμο του Καραγκιόζη. Η Ελλάδα έγινε "του Μανώλη η ταβέρνα " και εξαρτά το τι θα της ξημερώσει αύριο από έναν ... "Μανώλη" , έστω κι αν αυτό είναι απλά μια πιθανή... "αλλαγή βρακιού" !


http://thelonapo.blogspot.com


Συμπληρώνω εδώ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ .
(Εδώ τα χοντρά ψέματα του Καραμανλή)
πατήστε: (krogias)

Δεν υπάρχουν σχόλια: