Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

Ξεκίνα πάλι. Έχεις πολύ αίμα να δώσεις. Για αυτούς που δεν σε ξέρουν το δίνεις πάντα το αίμα Γιώργο.

Αντιγράφω σήμερα από
@ρ@τε πύλ@ς >
Και αν θέλετε πιστέψτε με, κανέναν δεν έχω δεί από κοντά, και μόνο με τον Κρόγια έχουμε ανταλλάξει δυό τρείς σειρές "ηλεκτρονικές κουβέντες".
Συχνά βεβαίως, δεν συμφωνώ με τον Κρόγια.
Όμως, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΛΩΣ

Αντιγράφω σήμερα από @ρ@τε πύλ@ς >

Ανοικτή επιστολή στον Γ. Κρόγια...
Από χθες προσπαθούσα να μπω στο
blog του Γ. Κρόγια, αλλά η οθόνη μου έδειχνε ότι ... χρειάζομαι πρόσκληση! Του έστειλα mail θέλοντας να μάθω τί συμβαίνει. Οταν άρχισα να λαμβάνω μηνύματα και από άλλους αναγνώστες του (για έναν παράξενο λόγο, όταν δεν μπορούν να βρουν τον Κρόγια απευθύνονται εδώ: ίσως λόγω του ότι πολλές φορές το "Αρ@τε πύλ@ς" έδωσε συνέχεια στις αναρτήσεις του Κρόγια και βοηθήσαμε κι εμείς στο ξεσκέπασμα διαφόρων συμπαιγνιών), άρχισα να ανησυχώ.Από χθες, πριν το "μπλοκάρισμα", είχα διαβάσει ένα σχόλιό του, πλην όμως δεν έδωσα προσοχή:
Καλύτερα Εθελοντής Αιμοδότης: Γιατί σε σέβονται, ξέρεις ότι το αίμα σου στο παίρνουν προσεκτικά, προσπαθώντας να μη σε πονέσουν καθόλου. Κοινώς, δεν στο βγάζουν απ' τη μύτη... Αλλά το πιο σημαντικό... ξέρεις ότι ΣΙΓΟΥΡΑ είναι για καλό σκοπό! That's all folks!
Σήμερα ο Γιώργος συμπλήρωσε την ανάρτηση αυτή με την εξής επεξήγηση:ΥΓ. Επειδή δέχθηκα πάρα πολλά emails και τηλεφωνήματα και είναι αδύνατον να απαντήσω σε όλα, το κάνω πιο λιανά: Το blog δεν έγινε prive. Aπλά έκλεισε και εύχομαι στη θέση του να ανοίξουν άλλα 100, που να μην μασάνε τα λόγια τους και να τα "χώνουν" όπως και όπου πρέπει!Στο δικό μου mail, απλώς απάντησε με ένα: "Τα παράτησα".Αυτό. Οφείλω να πω ότι δεν ξέρω τί συμβαίνει. Ξέρω όμως ότι το μπλογκ του Κρόγια ήταν ένα από τα αγωνιστικότερα και αποτελεσματικότερα. Πολλές φορές "πιαστήκαμε" όλοι από τις αναρτήσεις του και, σε συνεργασία, κατορθώσαμε να αναδείξουμε ψέμματα, συκοφαντίες, αναλήθειες.Γιώργο, νομίζω ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανακαλέσεις την απόφασή σου!
Αναρτήθηκε από @ρ@τε πύλ@ς στις
3:44 μμ

χτες περίπου τέτοια ώρα, είχα γράψει πάλι εδώ http://olatablog.blogspot.com/2009/02/krogias-k.html

Και σε κάθε περίπτωση το link θα παραμείνει, είτε μείνεις ανοιχτά είτε κλείσεις. Για αυτό, για να μην έχω ένα άχρηστο link , ξεκίνα πάλι φίλε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: