Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

Αγωγή του Νομάρχη Πειραιά σε blog πρώην υπαλλήλου της Νομαρχίας.


(Αναδημοσίευση)
neagenia: Αυτή είναι η ανάρτηση που οδήγησε τον Νομάρχη στην κατάθεση αγωγής:

(Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2008)
Ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας θα συνεχίσει τις παρανομίες του αν δεν βρεθεί επιτέλους κάποιος να του βάλει φρένο.Με λένε Μιχαήλ Αγγελόπουλο και είμαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Πειραιά.

Ή μήπως δεν είμαι;

Διορίστηκα το 2005 με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ αλλά το 2007 ο παράνομος Νομάρχης αποφάσισε ότι θα πρέπει να με απολύσει από τη Νομαρχία παρόλο που ήμουν μόνιμος δημόσιος υπάλληλος και προστατεύομαι από το Σύνταγμα.

Το Σύνταγμα βέβαια μάλλον δεν το έχει διαβάσει ο κ. Νομάρχης γιατί αν το είχε διαβάσει δεν θα το παραβίαζε συστηματικά και μεθοδευμένα τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να διοικούν τη Νομαρχία Πειραιά και να ορίζουν άμεσα ή έμμεσα τις τύχες και τις περιουσίες χιλιάδων πολιτών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όταν το Σεπτέμβριο του 2005 ανέλαβα υπηρεσία έδωσα όρκο να τηρώ το Σύνταγμα και τους Νόμους.

Τοποθετήθηκα στη Δ/νση Οργάνωσης και Πληροφορικής της Νομαρχίας, υποθέτω λόγω της εμπειρίας μου στο χώρο της Πληροφορικής, αφού είχα εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε σχετικές εταιρείεςγια χρόνια.

Από τις πρώτες μέρες όμως της υπηρεσίας μου κατάλαβα ότι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και να παραμείνω πιστός στον όρκο που έδωσα αλλά και να διατηρώ αρμονικές σχέσεις με την ήδη παγιωμένη κατάσταση στη Νομαρχία.

Ο λόγος ήταν ότι η διαμορφωμένη και καθημερινά συντηρούμενη κατάσταση στη διαχείριση τόσο των κοινών όσο και των ιδιωτικών θεμάτων στην υπηρεσία απείχε πολύ από ότι θα περίμενε κανείς από ένα Νομάρχη πρός όφελος βέβαια των λίγων και εκλεκτών και με μέτρο τις προσωπικές επιδιώξεις.

Αυτό έρχονταν σε αντίθεση με την εικόνα που είχα από τα ΜΜΕ για τη Νομαρχία Πειραιά. Πίστευα και εγώ όπως φαντάζομαι πιστεύουν και πολλοί άλλοι σήμερα ότι στον Πειραιά και ιδιαίτερα στη Νομαρχία δίνεται αγώνας για τα δικαιώματα του πολίτη. Κατάλαβα όμως από μέσα πια και με το χειρότερο τρόπο ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Στο blog αυτό θα αποκαλύψω σιγά σιγά τη γύμνια του παράνομου Νομάρχη και του περιβάλλοντός του γι' αυτό όπως λένε και στο ραδιόφωνο "Μείνετε συντονισμένοι"...


Καθαρή Νομαρχία, Καθαρός Πειραιάς, Καθαρή Ελλάδα

Μιχαήλ Αγγελόπουλος
mangelopoulos@hotmail.com


Η υπόθεση σίγουρα θα έχει συνέχεια. Σήμερα το στόρι συνεχίζεται με δημοσίευση
edo-peiraias όπου εμφανίζεται ένα έγγραφο με τίτλο
"διαπιστωτική πράξη αυτοδίκαιης λύσης της υπαλληλικής σχέσης...".
Το οποίο μας διαφωτίζει εν μέρει για το ιστορικό της απομάκρυνσης του υπαλλήλου.
Αλλά, λείπουν δύο πράγματα:
  • δεν προκύπτει "ηθική δίκαίωση" του blogger από τα μέχρι τώρα στοιχεία.
  • δεν φαίνεται όμως το θέμα αυτό να τεκμηριώνει αγωγή, με αξίωσεις οικονομικής αποζημίωσης κλπ, από πλευράς του κυρίου Νομάρχη.
Χτες το neagenia παραθέτει το γεγονός χωρίς να εμβαθύνει.

Ίσως στη συνέχεια να καταλάβουμε και μεις οι αφελείς την πραγματικότητα αυτής της υπόθεσης.
Για την ώρα διακρίνεται μόνο, μια μικροϋπόθεση αυτοδίκαιης λύσης υπαλληλικής σχέσης και μιά μικροαπαίτηση του τσαντισμένου Νομάρχη μας που θα διεκδικήσει -μάλλον με μικρές ελπίδες- στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: