Κυριακή, 12 Ιουλίου 2009

Σκέτη σιχαμάρα που απλώς την συνηθίσαμε.

Απο T O B L O G

T O U F I T I T IΜ ε τ α π τ υ χ ι α κ α

μ ε

κ ο μ μ α τ ι κ ο β ι ο γ ρ α φ ι κ ό

( Σ χ ο λ ι ο )

ΧΑΧΑ μένουμε έκπληκτοι...είναι κοινό μυστικό και το ξέρει όλη η Ελλάδα. Οι παρατάξεις λύνουν και δένουν στα ιδρύματα με την ανοχή των κυβερνόντων. . .με αποτέλεσμα να χάνεται η αξιοπρέπεια μερικών της δήθεν higf class society από τους πολίτες.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ευθυμήσαμε πάλι...
...πέρα από την πλάκα είναι για κλάματα

και που να δείτε τι λένε οι στρατιώτες μας δεξιά και αριστερά ή μήπως είναι τυχαίο πως όλοι οι "διάσημοι" υπηρετούν αεροπορία/ναυτικό δε λέμε ότι ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο, αλλά όποιος πει ότι είναι σύμπτωση πρέπει να είναι πολύ αγαθός!!!

Ενώ οι υποψήφιοι κυνηγούν μια περιζήτητη θέση, οι παρατάξεις καθορίζουν τα αποτελέσματα με ελεγχόμενους καθηγητές

Τα εφόδια σπουδαία: «Δημοσιογράφος στην ΕΤ3 και στη ΝΕΤ στο δελτίο ειδήσεων και σε εκπομπές». «Διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του νομάρχη Θεσσαλονίκης το 2004». «Προσωρινή γραμματέας υπουργού και γραμματέας της φοιτητικής παράταξης της ΠΑΣΠ (ΠαΣοΚ)». «Εκπρόσωπος του Συλλόγου φοιτητών, γιος βουλευτή της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης». «Μέλος της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ (Νέα Δημοκρατία) και προσωπικός φίλος του καθηγητή Π...».

Αυτά είναι τα αδιαφιλονίκητα προσόντα που αναφέρονται σε λίστα υποψηφίων για μεγάλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του «Βήματος». Τη λίστα συνέταξαν από κοινού φοιτητές και εκπρόσωποι των δύο μεγάλων- και αντίπαλων σε όλα τα άλλα- φοιτητικών παρατάξεων, της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ. Και την υπέβαλαν στον αρμόδιο καθηγητή για τη λειτουργία του μεταπτυχιακού προγράμματος, για να ξέρει ποιους πρέπει να επιλέξει! Θα προηγούνταν βέβαια, για τα μάτια του κόσμου, οι τυπικές διαδικασίες (εξετάσεις, προσωπική συνέντευξη κ.λπ.) για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών του επόμενου έτους στο πανεπιστήμιο, αλλά όπως είναι σαφές τα αποτελέσματά τους δεν αποτελούν το πρώτο κριτήριο επιλογής για τον εκπρόσωπο του ιδρύματος.

(η συνέχεια στην πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια: