Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Lexus




Στο ίδιο έργο θεατές...




Πάνε σχεδόν είκοσι χρόνια που στην κυβέρνηση ήταν και τότε η Νέα Δημοκρατία. Κάποιοι φώναζαν προεκλογικά "καλύτερα παπακί παρά τον Μητσοτάκη" και ο μετέπειτα πρωθυπουργός δεσμευόταν πως όποιος αγοράσει καταλυτηκό όχημα θα μπαίνει ελεύθερα στον δακτύλιο!!!

Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται με το ίδιο κόμμα και με τις εξαγγελίες περί "Κίνητρα και μπόνους για τα «καθαρά» οχήματα" από μία κυβέρηση η οποία επιδότησε ατη χώρα βρώμικα θερμικά εργαστάσια ως πράσινα.

Από την ίδια κυβέρνηση που απαγορεύει τα κατά πολύ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ πετρελαιοκήνιτα ώστε να περισεύει το πετρέλαιο για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές.

Την ίδια στιγμή που η Βουλή κυκλοφορεί με τα απίστευτα ενεργοβόρα Lexus που κατα τα άλλα εννοούνται ως πράσινα οχήματα και δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας την στιγμή που καταναλώουν τα άντερά τους και εκμπέμπουν ρύπους κατά πάρα πολύ πολαπλάσιους από πάμπολα "βρώμικα" ΙΧ...

Κι όλα αυτά σε μία χωρα που δεν κατασκέυασε ούτε ένα ποδηλατόδρομο αλλά και δεν έχει προβλέψει κι ούτε προτρέπει την κίνηση αυτοκινήτων με φυσικό αέριο!!!

πράσινη φοροεισπρακτική αηδία...



http://korydallos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: