Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

6 νέοι στοχευμένοι διωγμοί υπαλλήλων του Δήμου Νίκαιας;

Όσοι πιστεύουν ότι ο διωγμός των υπαλλήλων του δήμου από τη δημοτική αρχή σταμάτησε κάπου κοντά στο 2005, στα δικαστήρια του Πειραιά, τότε απλά δε γνωρίζουν… Οι “αγώνες” του κ. Μπενετάτου τότε είχαν αρχίσει, και συνεχίζονται ως σήμερα.


Τελευταίο περιστατικό είναι αυτό του ανελέητου κυνηγητού 6 υπαλλήλων του δήμου με την κατηγορία ότι δεν βρίσκονταν στην εργασία τους το διάστημα 10 με 12 το μεσημέρι. Σύμφω- να με πληροφορίες, παρότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο Υπαλ- λήλων ΟΤΑ της Νομαρχίας Πειραιά απήλλαξε τους 6 εργαζό- μενους της υπηρεσίας Πρασίνου, ο κ. Μπενετάτος επιμένει και θέλει να προσφύγει στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμ- βούλιο για να καταθέσει αίτηση ενστάσεως, ζητώντας μάλιστα τη συνδρομή των δημοτικών συμ- βούλων της αντιπολίτευσης, για να τους έχει με τον τρόπο αυτό συνένοχους.

Ο Σύλλογος των Εργαζομένων κάνει λόγο για ακόμα μια στοχευμένη δίωξη με πολιτικά κριτήρια και προειδοποιεί την δημοτική αρχή της πόλης πως αν δεν υποχωρήσει, το ζήτημα θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα.

.

_________________

Σχόλιο Αρχισυντάκτη

Ο δικός μας ρόλος δεν είναι να ελέγχουμε τους εργαζόμενους, ούτε να κρίνουμε αν είναι καλοί στη δουλειά τους ή όχι. Ο δικός μας ρόλος είναι να ασκούμε έλεγχο και κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής. Για τον λόγο αυτό λοιπόν επιτρέψτε μας ένα σχόλιο:

  • κ. Μπενετάτο [και Αντιδήμαρχε Πρασίνου κα Γάτη], αυτό που δεν μπορούμε να καταλά- βουμε είναι πως από τη μια κατηγορείτε συνεχώς την κυβέρνηση ότι θέλει να κάνει άρση της μονιμότητας για να μπορεί να απολύει όποτε της καπνίσει και από την άλλη κάνετε τα ίδια και χειρότερα μάλιστα, γιατί εσείς θέλετε να απολύσετε εδώ και τώρα, που η άρση την μονιμότητας δεν ισχύει και επιμένετε μάλιστα, παρότι το πειθαρχικό αποφάσισε.
  • κ. Μπενετάτο [και Αντιδήμαρχε Πρασίνου κα Γάτη], αυτό που δεν μπορούμε να καταλά- βουμε είναι πως από τη μια κατηγορείτε συνεχώς την κυβέρνηση ότι θα πρέπει πρώτα αυ- τή να δώσει το καλό παράδειγμα και από την άλλη κάνετε τα ίδια και χειρότερα; Κατηγο- ρείτε 6 ανθρώπους ότι δεν βρίσκονταν στην εργασία τους ένα 2ωρο, ενώ μας έχουν πει πως είναι γνωστό της πάσης στον Δήμο ότι στο Πνευματικό Κέντρο για παράδειγμα, 40-50 ά- τομα που φαίνεται ότι εργάζονται εκεί δεν τα έχει δει ποτέ κανείς, ενώ τους 31 ενοικιαζόμε- νους γυμναστές του Κορυδαλλού όσο και αν τους μετρήσουμε, με όποια μαθηματικά θέλετε, 31 δεν θα τους βγάλουμε ποτέ και όλως τυχαίως, αυτοί δεν είναι σαν τους 6, αυτοί όλοι είναι δικές σας προσλήψεις… ή μήπως λάθος μας τα είπαν τελικά; Μπορείτε να τους διαψεύσετε;

Αφήστε τα λοιπόν αυτά κ. Δήμαρχε και ασχοληθείτε με κάτι πιο ουσιαστικό. Τα προβλήματα της πόλης δεν είναι το κόμμα σας ή τα κόμματα των υπαλλήλων. Πότε θα το καταλάβετε αυτό;

Σχετικό

Τι βρωμάει με τους "γυμναστές"??? Έκθετοι παραμένουν οι δυο Δήμαρχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: