Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΜΠΛΕ - ΠΡΑΣΙΝΟ, ΣΟΜΩΝ

Τα πήραν» με Νεράντζη

πηγή: DIMOTIKOsafari
Εξοργισμένοι είναι τοπικοί φορείς της Νέας Δημοκρατίας στους Δήμους Δραπετσώνας και Κερατσινίου καθότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Ν.Δ. Αναστάσιος Νεράντζης στηρίζει την υποψηφιότητα του «πράσινου» Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσού.


Στελέχη της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης καταγγέλλουν ότι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ πίνουν κρασί… στο όνομα του κ. Νεράντζη για την ανοικτή στήριξή του στον Αλ. Χρυσό, ενώ κατηγορούν τον «γαλάζιο» βουλευτή της Β’ Πειραιά για χρησιμοποίηση υπόγειου μηχανισμού εναντίον υποψηφίων της παράταξής του.
Πρόκειται για ένα θέμα που έχει ταρακουνήσει συθέμελα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και των δύο περιοχών που σε καμία περίπτωση δεν ανέμεναν τέτοια «συμμαχία» η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «γίνεται στην πλάτη της παράταξης».

Μιλούν για ανεξήγητη συμπεριφορά του Α. Νεράντζη και αναρωτιούνται τι εκφράζει αυτή η «γαλαζο-πράσινη» συμμαχία.

Πάντως, ο βουλευτής της Ν.Δ. είχε εκφράσει τη συμπάθειά του προς το Δήμαρχο Δραπετσώνας Αλέξανδρο Χρυσό και μέσω του dimarxe.gr news. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για τη συνένωση των Δήμων Δραπετσώνας και Κερατσινίου σχολίασε:

«Όταν προ τριάντα ετών αποσχίστηκε ο Δήμος Δραπετσώνας από το Κερατσίνι πανηγυρίστηκε από όλες τις δυνάμεις ως νίκη της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τι έγινε και γυρνάμε πίσω (με τη συνένωση των Δήμων); Η Δραπετσώνα έχει εξυγιανθεί και οικονομικά με μία εργώδη προσπάθεια τα τελευταία τρία χρόνια. Και σκεφτείτε πως ο Δήμαρχος δεν είναι Ν.Δ. για να θεωρηθεί πως υποστηρίζω τον “Νεοδημοκράτη”».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η δήλωση του κ. Νεράντζη «ξεχείλισε το ποτήρι».

Το θέμα έχει ήδη φτάσει στη Ρηγίλλης και στα αυτιά του Αν. Σαμαρά και δεν αποκλείεται να πέσει «σύρμα» από τα κεντρικά. Τι μέλλει γενέσθαι θα το δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: