Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Τον σκότωσαν… σε ζωντανή μετάδοση (VIDEO)


http://www.newsbeast.gr/files/temp/C4B5C20B1032FF5339B96912F8A6FCA0.jpgΜε το όπλο στο κεφάλι μιας γυναίκας ομήρου που κρατούσε στα χέρια του...
ο ένοπλος κακοποιός νωρίτερα είχε προσπαθήσει να ληστέψει μια τράπεζα στη βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. Ωστόσο, οι υπάλληλοι ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή προτού αυτός δραπετεύσει.


Ο ένοπλος εισέβαλε στην τράπεζα χτες το μεσημέρι και μόλις αντιλήφθηκε ότι είχε περικυκλωθεί από περιπολικά της αστυνομίας κράτησε ομήρους 7 άτομα. Ύστερα από διαπραγματεύσεις με τις αρχές άφησε ελεύθερες δύο γυναίκες και μία ώρα μετά άφησε δύο ακόμη άτομα να φύγουν.

Μαζί με τους αστυνομικούς στο σημείο έφτασαν και τα τηλεοπτικά συνεργεία, τα οποία μετέδωσαν ζωντανά τη στιγμή που ο ληστής βγήκε έξω από την τράπεζα με την όμηρο… και λίγα λεπτά μετά έπεφτε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών.
Η όμηρος πέρα από το ισχυρό σοκ που υπέστη, δεν τραυματίστηκε, όπως και κανένας άλλος από όσους είχαν μαζευτεί στην περιοχή.

«Δε θέλαμε να τελειώσει έτσι αυτό το περιστατικό» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής Pat Bazemore.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Τον σκότωσαν… σε ζωντανή μετάδοση http://24wro.blogspot.com/2011/02/video_888.html#ixzz1DfXNOrZ5

Δεν υπάρχουν σχόλια: