Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η ΔΥΑΡΧΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ !...


Δεν χάνει ευκαιρία ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε από τη χώρα, να μη δείξει τη μικρότητά του και τον αθεράπευτο εγωκεντρισμό του.
Τόσους μήνες, τώρα, δεν βρήκε, ούτε καταδέχτηκε, να βγει και να πει δυο κουβέντες για τη χώρα και την οικονομία, για τα προβλήματα που κληροδότησε, ν΄ αρθρώσει μια δικαιολογία για τα εγκληματικά λάθη του και τις καταλυτικές παραλείψεις του.

Μόλις μια απόφαση της Δικαιοσύνης φάνηκε να προσεγγίζει τον άμεσο περίγυρό του, νάτος, πετάχτηκε και, μέσω «κύκλων» του, διαβεβαίωσε, πως παραμένει αδιόρθωτος !

Πέρα των άλλων, ο Καραμανλής ο μικρός, εμφανίστηκε ξεκάθαρα να κρατάει τη νέα Ν.Δ. αιχμάλωτη και να επιβάλλει στον …αναμορφωτή Σαμαρά, πλήρως τις θέσεις του και τις θελήσεις του.
>>>ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Μετά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα ζητήματα της οικονομίας, μετά τη συμπεριφορά της στις διαδικασίες διερεύνησης των μεγάλων σκανδάλων, ήρθε η αποθέωση του «πρώην», στο Συνέδριο και από τους κομματικούς κλακαδόρους και το αγκάλιασμά του από τον νέο αρχηγό.
Η απόδειξη, πως οι παρεμβάσεις λαμβάνουν χώρα και σε τρέχοντα, καθημερινά γεγονότα και πολιτικές εξελίξεις, κλειδώνει, πια, την εκτίμηση, πως στη Ρηγίλλης υπάρχει δυαρχία : ο Σαμαράς και ο Καραμανλής συνδιοικούν !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: