Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

κουλοχέρηδες

ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ ΤΗΝ ΑΥΛΗ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !...

Μάθαμε πλέον το σημαντικότερο. Υπάρχουν καλά φρουτάκια και κακά φρουτάκια. Τα κακά φρουτάκια τα φτιάχνει ο Κόκκαλης και κάποιοι ξένοι απατεώνες και θα φάνε τα λεφτά των ελλήνων. Τα καλά φρουτάκια είναι ντόπια και τα κατασκευάζουν έλληνες που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να στερήσουν τον ταλαίπωρο συμπατριώτη τους από το εισόδημα του. Είναι απλά μια μορφή ψυχαγωγίας σε αντίθεση με τα κακά φρουτάκια των ξένων.

Οι έλληνες κατασκευαστές αναλύουν διεξοδικά σε υπόμνημα τους τα πλεονεκτήματα των ελληνικών AWP σε σχέση με τα σατανικά και ξενόφερτα VLT που ακούστηκε ότι θα εγκατασταθούν. Δεν πρέπει να στερηθεί η ελληνική κοινωνία αυτά τα ψυχαγωγικά παιχνίδια που αποτελούν διέξοδο για όσους θέλουν να διασκεδάζουν λένε. Ο παίκτης δεν θα μπορεί να στοιχηματίζει πάνω από μισό ευρώ και θα παίρνει μικρό κέρδος σε κάθε παιχνίδι οπότε δεν θα καταστρέφεται ενώ στα κακά VLT θα παίζει και θα χάνει πολύ περισσότερα.

Μετά αρχίζει μια οικονομική ανάλυση γιατί το κράτος θα βγάλει πιο πολλά λεφτά από αυτούς αντί για τους VLTήδες και καταλήγουν στην ουσία της υπόθεσης στην τελική τους υποσημείωση :
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: