Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Δυστυχώς, το troktiko έκλεισε.


Από trelokouneli
(link)
"Ασχέτως αν συμφωνούσαμε ή διαφωνούσαμε με τους «τρόπους» που «μπλόγκαρανε», το κλείσιμο του troktiko έχει ένα συμβολισμό που δεν αφορά μόνο το ίδιο.

Η Ελληνική μπλογκόσφαιρα δε θα είναι η ίδια. Περνάμε στη μετά του troktiko εποχή…

Κι επειδή «η ακατάσχετη φλυαρία δε φέρνει θάρρος στην καρδιά κανενός» θα γράψω λίγα. Συμπλόγκερς, για να μη γίνουμε σαν τα ΜΜΕ, ας τιθασεύσουμε την κανιβαλιστική βουλιμία μας. Διότι το αίσθημα της πείνας είναι.. αρχαιότερο από τη συνείδηση και αν αφεθεί ανεξέλεγκτο μπορεί να την υπερκαλύψει.

Η παραπάνω παραίνεση έχει ως αφορμή μια θλιβερή διαπίστωση: Οι σφαίρες που έκοψαν το νήμα της ζωής του Σωκράτη Γκίολια ήταν 16, ωστόσο οι μαχαιριές που ακολούθησαν ήταν αμέτρητες…


Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δολοφονήθηκε ο Σωκράτης – blogger κι όχι ο Σωκράτης – δημοσιογράφος. Αυτό, τώρα πια, είναι περισσότερο από φανερό!

Το κλείσιμο του troktiko (του μεγαλύτερου σε επισκεψημότητα blog της Ελλάδας) θα έχει κοινωνικό και πολιτικό αντίκτυπο. Πρέπει να έχει!

Bloggers Change the World. Keep Blogging!
(Ιστολόγοι Αλλάξτε τον Κόσμο. Σενεχίστε να «μπλογκάρετε»)

Υ.Γ. Τώρα μπορείτε να γελάτε: «κύριε» «Δημοσιογραφικέ» κι εσύ «κύριε» «βαρώνε» κι εσύ «κύριε» πολιτικάντη, άλλα όχι για πολύ. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω."
massmedia-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: