Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το στοίχημα!

Η απάντηση στο γιατί ποντάρει όλος ο επενδυτικός κόσμος στην χρεωκοπία της Ελλάδος!!!

Έστω ότι έχει ποντάρει κανείς στην νίκη του Άρη επί της Ξάνθης μέσα στην έδρα του. 1,60 δίνει η στοιχηματική εταιρία στον άσσο, 3 στο Χι και 6 στο διπλό.

Ποντάρεις λοιπόν 1000 ευρώ στον άσσο. Δηλαδή ποντάρεις 1000 για να κερδίσεις 600.

Το σκορ ανοίγει η Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο και προηγείται 0-1. Δεν το βλέπεις καλά το στοίχημα σου το αρχικό και αρχίζεις να εξετάζεις την πιθανότητα να χάσεις.

Κοιτάς την νέα απόδοση (σε real time) στο...Χ2 που σου δίνει η στοιχηματική εταιρία την στιγμή που παίζεται το δεύτερο ημίχρονο (πχ 55 λεπτό) βλέπεις ότι η νέα απόδοση για να νικήσει η Ξάνθη ή έστω να φέρει ισοπαλία είναι στο 1,70.

Με ένα γκολ δηλαδή αβάντσο (σε περίπτωση ισοπαλίας) ποντάρεις 600 ευρώ στο Χ2 της Ξάνθης στο 55 λεπτό του αγώνα (η αντίστοιχη χρηματιστηριακή ενέργεια λέγεται σορτάρισμα). Δηλαδή σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Ξάνθης από εκεί που έχανες αρχικά 1000 ευρώ στον άσο τώρα κερδίζοντας 420 ευρώ από το δεύτερο στοίχημα... έχεις περιορίσει τις συνολικές απώλειες σου δηλαδή στα 580 ευρώ.

Μετά από 15 λεπτά και όσο ο αγώνας βρίσκεται στο 70 περίπου η απόδοση για νίκη της Ξάνθης ή ισοπαλία (με το ήδη υπάρχον σκορ) πέφτει στο 1,4. Με το αβάντσο του ενός γκολ (σε περίπτωση ισοφάρισης δηλαδή που πάλι κερδίζεις), βλέποντας τα στοιχεία του αγώνα και έχοντας πολλά λεφτά στην τσέπη, αποφασίζεις να βγάλεις κέρδος!!!!

Ποντάρεις λοιπόν τώρα στο Χ2 της Ξάνθης 1500 ευρώ με απόδοση 1,4 και το ματς στο 70. κέρδος λοιπόν 600 ευρώ. Άρα συνολικά αν παραμείνει το σκορ ίδιο ή ακόμα και αν ισοφαριστεί η Ξάνθη θα έχουμε... 1000 ευρώ χαμένα από το πρώτο στοίχημα, 420 ευρώ κερδισμένα από το δεύτερο και 600 κερδισμένα από το τρίτο.

Και σε κάθε ενδεχόμενο γκολ που θα μπαίνει στο ματς, τοποθετείσαι διαφορετικά στα πονταρίσματα ανάλογα με το αν έχεις λεφτά να περιορίσεις την χασούρα ή ακόμα και να βγάλεις κέρδος αν έχεις στην τσέπη σου πολλά λεφτά.

Συνολικά για το υποτιθέμενο παιχνίδι του παραδείγματος και με το τελικό σκορ 0-1 το κέρδος ήταν 20 ευρώ από ένα αποτέλεσμα στο οποίο έκανες ένα λάθος αρχικό ποντάρισμα!!!

Έτσι ακριβώς λειτουργούν και οι μεγάλοι επενδυτικοί όμιλοι οι οποίοι έχουν άπειρα λεφτά για τοποθετήσεις κρατικών ομολόγων αλλά και πονταρίσματα σε ενδεχόμενες υποβαθμίσεις αυτών!!!

Με λίγα λόγια το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι μια αρένα στην οποία παλεύουν όλες οι κυβερνήσεις και όλες οι μεγάλες εταιρίες των χωρών... με δικαίωμα των επενδυτών να ποντάρουν σε όποιου είδους μάχη επιθυμούν, σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και σε οποιαδήποτε στιγμή της μάχης... σε real time!!!
από το to-sisaki
Σχόλιο αpneagr: Αυτό είναι το λεγόμενο trading στο στοίχημα, βέβαια τα ποσοστά που αναφέρονται στο post διαφέρουν από την πραγματικότητα αρκετά... Ο συγκεκριμένος τρόπος στοιχήματος είναι σχετικά εύκολος (όχι για αρχάριους) αλλά και συνάμα καταστροφικός (αλλιώς θα ήμασταν όλοι, όσοι ασχολούμαστε με το trading στο στοίχημα, πλούσιοι) γιατί θέλει πολύ μεγάλο κεφάλαιο το οποίο μπορεί να εξανεμιστεί σε λίγα λεπτά (αν κυνηγάς το σκορ).

Πολύ πιο εύκολο trading γίνεται όταν έχεις δυο επιλογές under-over (ας πούμε) δείτε το παρακάτω screen shoot για να καταλάβετε πως ότι αποτέλεσμα και να ερχόταν τα στοίχημα θα κερδιζόταν. (κλικ στην φωτό)


Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_8911.html#ixzz1AZkaTpCm

Δεν υπάρχουν σχόλια: