Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Η κομματική εργοδοσία, θέλει πάντα φτηνούς εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα

Τους τελευταίους μήνες, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του κκε έχει απολύσει περίπου 60 εργαζόμενους, προσπαθώντας να ενισχύσει τη θέση της στον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργεί στον κλάδο.
Η εργοδοσία του κομματικού τυπογραφείου προσπαθεί να μας πείσει να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα τις απολύσεις, την ανεργία και τη μιζέρια γιατί θέλει μεγάλα κέρδη και φτηνούς εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα.

Φροντίζουν, βέβαια, πάντα, να εξασφαλίζουν την ανοχή και την ασυλία από το δίδυμο των κομματικών συνδικαλιστών του κλάδου Τόλη-Ματζώρο, κάνοντας κουρελόχαρτο τις «αρχές» της συνδικαλιστικής δράσης (που κάθε τόσο δοξολογούν όταν αφορά άλλα τυπογραφεία) προασπιζόμενοι τη δικτατορία του κομματικού τυπογραφείου και της τάχα αντικειμενικής, αγωνιστικής, επαναστατικής ή πλουραλιστικής ή όπως αλλιώς τη λένε, υποκριτικά, συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των εργαζομένων. .

Το Κίνημα Τυπογράφων καλεί τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν πλέον καμία νέα απόλυση, μαζί με τους ανέργους συναδέλφους να στήσουν Επιτροπή Αγώνα και να συσπειρωθούν στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.
Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: