Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα στο δρόμο του μηχανισμού.

AntikrogiAs
Παραπολιτική
Επιπολαιότητα Παπανδρέου: Διέγραψε τους "αντάρτες"
Εκτιμήσαμε πριν ότι η κυβέρνηση θα φερθεί έξυπνα και δεν θα διαγράψει τους 3 που δεν ψήφισαν τα μέτρα.

Φαίνεται όμως ότι στο ΠΑΣΟΚ η πολυφωνία δεν επιτρέπεται. Έτσι, με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου η Σοφία Σακοράφα, ο Γιάννης Δημαράς και ο Βασίλης Οικονόμου διαγράφηκαν.

Ο Δημαράς ήταν ένας από τους πλέον αξιοπρεπείς βουλευτές ενώ η Σακοράφα έχει συμμετάσχει σε δεκάδες κοινωνικούς αγώνες. Δεν υπάρχουν πολλά πιο αξιόλογα στελέχη στη σημερινή Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ.

Διαφωνούμε με τέτοιου είδους πρακτικές.


Δήλωση του Βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου

anatolikiattikinews.blogspot.com
Έχοντας πλήρη τη συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί ως εκπρόσωπος των πολιτών της Αττικής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κατανοώντας την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα, έχοντας γνώση του δύσκολου αγώνα που δίνει καθημερινά ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εκφράζω με την ψήφο μου την αγανάκτησή μου για το γεγονός ότι τα επερχόμενα μέτρα που επιβλήθηκαν από μηχανισμούς που συμμετείχαν ενεργά στην κατακρήμνιση της ελληνικής οικονομίας ή ανέχτηκαν σιωπηρώς τα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας, ζητούν σήμερα από τον ελληνικό λαό να δεχτεί την μετατροπή της Ελλάδας σε μια τριτοκοσμική χώρα. Ζητούν την κατάργηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων, την υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου του λαού και την καταστροφή της μεσαίας τάξης. Δηλώνω ότι θα παραμείνω εκπρόσωπος του λαού της Αττικής στο Κοινοβούλιο, ότι θα συνεχίσω να υποστηρίζω κάθε θέση και νόμο της κυβέρνησης που θα συμβάλλει στην αναδιανομή του εισοδήματος, στην εξασφάλιση ενός κράτους δικαίου, στην επαναφορά της κοινωνικής δικαιοσύνης και στην αναζήτηση ενός νέου μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης που θα σέβεται και θα υπηρετεί πρώτα τον άνθρωπο και μετά τους αριθμούς, δηλαδή σε όλα αυτά που προεκλογικά είχε δεσμευτεί το ΠΑΣΟΚ ότι θα υλοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: