Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ύποπτοι για τρομοκρατία με υλικό μαύρης μαγείας!


Ύποπτοι για τρομοκρατία με υλικό μαύρης μαγείας!
Μια περίεργη υπόθεση για Ασφάλεια-Αντιτρομοκρατική...

Η επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη το ξημέρωμα της Τρίτης στον Ωρωπό φαίνεται ότι οδηγεί τις αστυνομικές δυνάμεις σε νέα μονοπάτια μέσα στον σκοτεινό λαβύρινθο του διαρκώς αναβαθμιζόμενου αντάρτικου πόλης.

Το νήμα της περίεργης υπόθεσης, που δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα μέχρι χθες το βράδυ από το αρμόδιο υπουργείο, άρχισε να ξετυλίγεται μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 22ας Μαρτίου. Οι δύο συλληφθέντες κλέβουν ένα αυτοκίνητο και κινούνται προς άγνωστη κατεύθυνση. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Δημοκρατίας, συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Ωρωπού προσπαθεί να τους ελέγξει.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου πατάει γκάζι. Σε επικίνδυνη στροφή χάνει τον έλεγχο, βγαίνει από τον δρόμο και πέφτει σε δέντρο. Τα δύο άτομα αρχίζουν να τρέχουν στο σκοτάδι και μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί τους συλλαμβάνουν. Κατά την προσαγωγή τους και μετά την εξακρίβωση διαπιστώνεται η ταυτότητά τους: πρόκειται για τον 26χρονο Ε.Ε., ο οποίος το 2003 σε επεισόδια που είχαν σημειωθεί σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, παραπέμφθηκε, δικάστηκε και αθωώθηκε με δικαστή στην έδρα το σημερινό εφέτη ανακριτή για την τρομοκρατία Κώστα Μπαλτά.

Ο δεύτερος συλληφθείς είναι ο 32χρονος Δ.Γ., που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Κατά την προανάκρισή τους διαπιστώθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι δακτυλικά αποτυπώματα του 26χρονου είχαν εντοπιστεί πέρυσι πάνω σε έντυπο υλικό στο σπίτι του εμπλεκόμενου στον «Επαναστατικό Αγώνα» Χριστόφορου Κορτέση, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να συνεπάγεται προς το παρόν ανάμειξη του Ε.Ε. στη συγκεκριμένη οργάνωση. Επίσης άνδρες της Ασφάλειας, συνεπικουρούμενοι από αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα πραγματοποίησαν έρευνες σε πέντε σπίτια στο Μαρκόπουλο, στην Κυψέλη, στα Πατήσια και τη Νίκαια.

Στην Κυψέλη, κατά την κατ’ οίκον έρευνα, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο Ε.Χ., 27 ετών, αδερφός του Ε.Ε. Στο διαμέρισμα επί της οδού Κωστή Παλαμά στα Άνω Πατήσια που φέρεται να ενοικίαζε ο Δ.Γ. έχουν βρεθεί και κατασχεθεί τέσσερα πιστόλια (Glock και Tokarev), 300 σφαίρες των 9mm, έντυπο υλικό, PC, κροτίδες, καπνογόνα καθώς και ένας πυροκροτητής έτοιμος για χρήση. Στο σπίτι στο Μαρκόπουλο όπου διέμενε ο Ε.Ε. φέρεται ότι εντοπίστηκαν πτυσσόμενα κλομπ και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Το περίεργο της ιστορίας είναι ότι ανάμεσα στα κατασχεθέντα CD και DVD στο σπίτι στα Πατήσια φέρεται ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες φωτογραφίες και πλάνα από σκληρό υλικό μαύρης μαγείας και σατανικών τελετών , καθώς και νεκρόφιλοι σοδομισμοί μέσα φέρετρα! Και οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή με κατηγορίες βάσει του αντιτρομοκρατικού νόμου.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ύποπτοι για τρομοκρατία με υλικό μαύρης μαγείας! http://24wro.blogspot.com/2011/03/blog-post_1373.html#ixzz1HVZMttSi

Δεν υπάρχουν σχόλια: